Wij lossen uw problemen op en helpen ze te voorkomen in de toekomst

Om als ondernemer beslissingen te maken en risico’s te nemen, heeft u de juiste informatie nodig, ook van juridische aard. Pact advocaten kan u hierin als expert bijstaan. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig advies en brengen complexe zaken snel terug tot de kern. Hierdoor kunnen we snel, doelmatig en kostenefficiënt adviseren en procederen.

Juridische problemen vragen om een oplossing, niet meer en niet minder. Door onze doelmatige aanpak zorgen wij ervoor dat uw probleem snel is opgelost.

Wij helpen u met het voorkomen van geschillen en begeleiden u bij complexe trajecten. Pact advocaten bedient u daadkrachtig en efficiënt. Hierdoor bespaart u tijd en kosten. Wij maken samen met u de afwegingen en beslissingen om een probleem op te lossen of een geschil te beslechten. Als een procedure onvermijdelijk is, zorgen wij voor het optimale resultaat.

Wij zijn eerlijk over de kansen van uw zaak

Pact advocaten staat voor transparantie en no-nonsense. Wij vertellen u direct en in heldere taal wat de kansen en mogelijkheden van uw zaak zijn. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kunnen we samen een weloverwogen beslissing nemen over het te volgen traject, of dit nu een procedure is of het treffen van een regeling.

Hoe behandelen we uw zaak?

Wij adviseren pragmatisch en zorgen er samen met u voor dat uw doelen worden bereikt. Bij het behandelen van uw zaak houden we rekening met drie belangrijke aspecten: strategie, kostenefficiëntie en persoonlijke voorkeuren. Wij bespreken met u de voordelen en nadelen van alternatieven. Daarbij maken wij de meest praktische oplossingen inzichtelijk en adviseren wij u over het vervolg. Daardoor bent u verzekerd van de beste aanpak.

Uitleg over onze kosten

Wij brengen onze werkzaamheden op uurbasis in rekening. Helder en overzichtelijk. Vooraf maken we met u duidelijke afspraken over de kosten. Vaste prijsafspraken en flexibele beloningsvormen zijn daarnaast bespreekbaar.

Zowel ons kantoor als onze werkwijze is kostenefficiënt opgezet. Hierdoor kunnen wij kwalitatief hoogwaardige diensten tegen scherpe tarieven aanbieden.Wij brengen geen kantoorkosten in rekening en declareren geen ondergeschikte werkzaamheden.

Indien wij externe dienstverleners inschakelen – zoals deurwaarders, vertalers of experts op andere vakgebieden – of indien kosten worden gemaakt voor een procedure bij de rechtbank, dan worden deze kosten aan u doorbelast. Dit doen wij altijd in overleg, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Overleg

Overleg is essentieel. Wij geloven in directe samenwerking. Wij maken samen met u de juiste afwegingen en beslissingen en zorgen ervoor dat u uw doelen realiseert.

Efficiency

Efficiency leidt tot kostenbesparing. Door onze ruime ervaring en expertise zijn wij in staat complexe zaken snel terug te brengen tot de kern en kosten te besparen.

Maatwerk

Wij gaan voor een langetermijnrelatie met onze cliënten en vinden persoonlijke aandacht en maatwerk daarom zeer belangrijk.