• Lex Taytelbaum

    MOB +31 (0)6 290 58 527
    TEL +31 (0)20 723 17 33
    EMAIL taytelbaum@pactadvocaten.nl


    ‘Lex is laagdrempelig, servicegericht en pragmatisch, maar tegelijkertijd ook juridisch inhoudelijk en analytisch zeer sterk.’

    LEES MEER

Over Lex

Lex Taytelbaum is advocaat sinds 2006. Lex is gespecialiseerd in vastgoedrecht en contracteert, adviseert en procedeert op dit rechtsgebied voor zowel Nederlandse als internationale ondernemingen.

Lex heeft ruime ervaring met het procederen in complexe vastgoedgerelateerde geschillen en het begeleiden van omvangrijke (ver)huur-, aan- en verkooptransacties. Daarnaast beschikt hij over ruime expertise en ervaring op het gebied van contractenrecht, ondernemingsrecht, insolventie-, incasso,- beslag- en executierecht. Vóór Lex partner werd bij Pact advocaten, werkte hij 8 jaar bij het vastgoednichekantoor RechtStaete.

Lex is resultaatgericht en bevlogen. Zijn vakinhoudelijke kennis en pragmatische persoonlijkheid vormen een garantie voor kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening tegen een scherp tarief. Door zijn ruime expertise is hij bij uitstek in staat om vanuit een brede juridische invalshoek proactief en oplossingsgericht mee te denken met alle ondernemers en actoren in het commerciële vastgoed.

Specialisaties

Vastgoed

Aan- en verkooptransacties

Financiering en zekerheden

Litigation

Huurrecht

Contractenrecht

Ondernemingsrecht

Bestuurdersaansprakelijkheid

Insolventierecht

Incasso+