• Hugo Bijleveld

    MOB +31 (0)6 538 44 193
    TEL +31 (0)20 723 17 37
    EMAIL bijleveld@pactadvocaten.nl

    ‘Geen lange notities met mitsen en maren; wel een helder en oplossingsgericht advies met het belang van de onderneming als uitgangspunt.’

    LEES MEER

Over Hugo

Hugo is een specialist in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Vanuit die expertise voert hij een brede proces- en adviespraktijk, gericht op ondernemers. Hugo heeft veel ervaring met commerciële geschillen, ondernemingsrechtelijke vraagstukken en bestuurdersaansprakelijkheid. Hugo is initiatiefnemer van de website Advocaat Verzekeringsrecht.

Hugo is in 2001 als advocaat begonnen bij het toonaangevende internationale kantoor Allen & Overy. Tussen 2006 en 2013 was Hugo rechter in de handelskamer van de rechtbank Amsterdam. In 2013 keerde hij terug naar de advocatuur bij het kantoor Van Doorne. Sinds 2016 is Hugo partner bij Pact Advocaten. Daarnaast is Hugo docent voor de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten en redactielid van het Tijdschrift Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht (TAV).

Zijn ervaring ‘aan beide kanten van de rechtbank’ maakt dat Hugo een zaak kan terugbrengen tot de kern. Geen lange notities met mitsen en maren dus; wel een helder en oplossingsgericht advies met het belang van de onderneming als uitgangspunt. Op die manier kan Hugo een zaak al in een vroeg stadium tot een oplossing brengen. En als dan toch geprocedeerd moet worden komt Hugo’s ruime ervaring als rechter en advocaat goed van pas. Zo wordt u optimaal – en tegen een schappelijk tarief – bediend.

Hugo is bij de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd als procesrecht- en verzekeringsrechtspecialist.

Specialisaties

Ondernemingsrecht

Contracten

Procesvoering (rechtbank, ondernemingskamer of arbitrage)

Geschillenbeslechting

Zekerheden en beslag

Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht

Advisering

Procesvoering

Geschillenbeslechting